Fleetzeek
Last ned brosjyre for produktet her

Fleetzeek flåtestyring brukes av mange og med ulike formål og behov. Det tilbys derfor ulike GPS enheter basert på krav til funksjonalitet og spesifikasjoner fra kunden. Skal enheten monteres i en bil, lastebil, på en henger eller et agregat? Er det fast strøm/batteri tilgjengelig eller må enheten ha egen strømforsyning? Skal det kobles på sensorer fra lastebilen, agregat, hydraulikk el.? Dette er noe av det vi buker tid for å sette opp løsningen til å dekke de enkelte behov.

Noen av mulighetene:

Aplicom A11

Brukes på kjøretøy og utstyr hvor bla. det er behov for datafangst fra eksternt utstyr (sensorer, saltapparat, plogstyringer, kjøl/frys, mm.)

Aplicom A9

Brukes på kjøretøy og utstyr hvor bla. det er behov for enkel datafangst alarmer fra eksternt.

SPOT 2 (for utstyrskontroll)

Brukes på utstyr hvor det ikke er egen strømkilde. (Henger, lift, maskiner, mm.) Kan sende inn posisjon 3 ganger i døgnet i 5 år eller annet egendefinert oppsett.

Enheten har eget batteri, IP 67.

ODBII

For biler/varebiler og mindre kjøretøy med ODBII diagnostikk-uttak, kan denne GPS enheten monteres direkte i kontakten og GPS er klar til bruk uten videre installasjon eller tilkobling.

Mere om pålogging av fører

Det finnes ulike metoder for å identifisere en fører på. Mange bruker samme kjøretøy og av hensyn til sikkerhet, kjørebok, ressurs og flåtestyring er det ofte behov for å vite hvem som kjører hva til hvilke tid.
I-Button
Kortleser
App
CollectorPro
Noen av våre kunder: