Ledige stillinger

Vi søker dyktig .NET utvikler til vårt utviklingsteam

Som var nye utvikler vil du bli en del av vårt utviklingsteam med primært ansvar for utvikling av vår egen programvare som brukes av noen av Norges største selskaper. Teknologien gjør hverdagen til de ansatte i disse selskapene bedre, fordi programmet du utvikler skaper det vi kaller God Flyt. Du vil bli en viktig del av vårt utviklerteam på ni personer som jobber i våre moderne lokaler på Rosenholm Campus.

Oppgaver og ansvar
  • Videreutvikling og vedlikehold av eksisterende systemer
  • Utvikling av ny funksjonalitet
  • Stillingen innebærer både backend og frontend utvikling
Vi tilbyr
  • Konkurransedyktige rammebetingelser
  • Et miljø med korte beslutningsprosesser og lite byråkrati
  • En mulighet til å påvirke og å jobbe helhetlig med utvikling

Ønsket kompetanse
Du har kanskje en Bachelor innen IKT eller et annet relevant fagområde, men det er ikke avgjørende for oss. Dersom du ikke har det er du en dyktig utvikler som har jobbet flere år med programvareutvikling. Du har erfaring fra arbeid som utvikler med .NET (Core) og C#. Har du erfaring fra arbeid med SQL, og erfaring fra web utvikling er det også et stort pluss. Dersom du har erfaring med noen av følgende teknologier er det en fordel: HTML5, CSS3 og JavaScript. Dette er vår ønskeliste, men vi ser etter personer som kan bli gode utviklere hos oss. Dersom du er usikker på om du har det som skal til, så ta kontakt uansett. Vi tar veldig gjerne en prat med deg.

Om deg
Som utviklere flest tror vi at du har en genuin interesse for teknologi, både på jobb og hjemme. Vi håper du ser verdien av både å utvikle ny spennende funksjonalitet og samtidig forbedre og vedlikeholde det vi allerede har. Vi tror du er allsidig og liker å jobbe med både backend og frontend utvikling. Vi er et team på ni stykker, så du passer inn om du liker faglige diskusjoner og ser verdien av å jobbe med andre. I tillegg må du være komfortabel med både norsk og engelsk som arbeidsspråk.

Om oss
I Zeekit er programvarene vi utvikler kjernen i selskapet. Vi selger «software as a service» til noen av de største selskapene i Norge og Norden, og våre løsninger skal gjøre hverdagen deres enklere. Vi er markedsledende innen avansert GPS og flåtestyringsteknologi. I tillegg har vi et egenutviklet appsystem – Collector Pro – som brukes til digital styring av arbeidsprosesser. Kundene våre er store entreprenører, transportselskaper eller servicebedrifter. Vår ekspertise er å utvikle systemer som skaper god kommunikasjon mellom de som jobber fysisk ute og de som jobber inne. Vi kaller det god flyt. Selskapet har solid vekst og fra det ble gründet i 2003 har vi nå over 30 ansatte i tre land. Rune som leder utviklingsavdelingen var en av grunnleggerne av selskapet og har vært med på hele reisen. Vi vokser og er ikke lenger et oppstartsselskap, men gründerånden er sterk i selskapet enda. Alle hos oss er forskjellige, og det liker vi godt.

Passer det for deg?
For ytterligere informasjon rundt stillingen, ta kontakt med vår IT-Sjef Rune Lanton på telefon 900 91 150. Vi ønsker tiltredelse så snart som mulig, men vi er også klar over at den riktige kandidaten er verdt å vente på. Om du mener du er den riktige kandidaten, ikke nøl med å ta kontakt eller å sende oss en søknad/CV. Les mer om oss på våre hjemmesider, eller besøk vår side på LinkedIn og Facebook.