Vi søker dyktig Supportmedarbeider
Publisert 14.03.2024
Som supportmedarbeider vil du jobbe med førstelinje support for våre kunder, både på telefon og på mail. Du vil jobbe selvstendig med å gi våre kunder en god service, men du vil også selvfølgelig ha et dyktig team å støtte deg på når det er mer kompliserte utfordringer som skal løses. Jobben vil også kunne innebære opplæring av kunder i våre systemer.

Du vil selvfølgelig få grundig opplæring i våre systemer, prosedyrer og arbeidsmetodikk slik at du har forutsetning til å være en god kundekonsulent for våre kunder.

VI SØKER DEG SOM:
Har forståelse og evne til å raskt sette seg inn i nye systemer Har evne til å forstå kundenes behov Er selvgående, målrettet, effektiv og en god lagspiller Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk Har erfaring fra en tilsvarende stilling Ønsker å være en del av et spennende og innovativt arbeidsmiljø Kan bidra med kompetanse, stå-på vilje, godt humør og høy arbeidsmoral Videre så er dine personlige egenskaper verdsatt høyt for denne stillingen. Vi er overbevist om at den rette kandidaten har stor interesse i å hjelpe våre kunder og er en person som generelt verdsetter god service. Like viktig vil det være at du kan fungere selvstendig og strukturert i en hektisk arbeidshverdag.

SOM SUPPORTMEDARBEIDER I ZEEKIT FÅR DU:
Et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø Erfarne og høyt kompetente kolleger Zeekit investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, pensjons-og forsikringsordninger, lunsjordning i flotte lokaler, sosiale arrangementer og teambuilding- aktiviteter, samt firmaleiligheter i vakre Møre og Romsdal.
Synes du dette høres spennende ut, og har de rette holdninger? Grip muligheten og bli med på en fantastisk reise i et dynamisk selskap i sterk vekst. Ta kontakt med oss, da det kan fort være at du er vår neste medlem av Zeekit familien.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=343848218