Collector Dynamics - Bygg bedriftens app selv.
Publisert 05.02.2024
Collector består av en dynamisk app for de i felt og web applikasjon for de på kontor. Både app og web settes opp med sjekklister arbeidsordre, SJA basert på bedriftens behov og den enkelte brukers behov. Hva den enkelte bruker skal ha tilgang både på app og web styres av rolller. Det er ofte ulike behov for hva som skal gjøres og det som trengs av informasjon både for de i felt og de på kontor.

Løsningen er Dynamisk og derfor veldig fleksibel og kan tilpasses de fleste behov. Prosjektstyring, sjekklister, arbeidsordre, utstyr og maskinoversikt, timeregistrering, kart, foto, navigasjon, posisjoner mm. settes opp etter bransjestandarder og/eller bedriftens behov.

Demo i lenken viser bare en liten del av hva som er mulig, men gir et innblikk i hvordan løsningen bygges. Uten utvikling, som tar tid og store kostnader. Vi har brukt nærmere 100 årsverk på å utvikle denne plattformen, slik at det skal være lett, enkelt og raskt for våre kunder å få en tilpasset løsning, som også enkelt kan endres ette fremtidige behov og krav.

https://www.zeekit.no/cpdynamic/