Zeekit skal vokse og henter ny administrerende direktør
Publisert 30.06.2021
Robert Bengtsson-Fosen blir ny administrerende direktør i Zeekit AS fra 1.7.2021. Han tar over etter gründer og eier Per-Arne Ellefsen som fortsetter i en nyopprettet stilling som CXO, med ansvar for forretningsutvikling, marked og selskapets satsning i Sverige.
- Robert Bengtsson-Fosen har lang ledererfaring og har vist veldig gode resultater i sin rolle som driftsdirektør i Zeekit. Han er en meget solid kandidat, og styret er veldig fornøyd med at den beste kandidaten også er intern, sier styreleder Knut Jacobsen. Zeekit utvikler digitale arbeidsverktøy basert på posisjonering og digitalisering av arbeidsprosesser, og selger programmene abonnementsbasert (Software as a service). Selskapets mål er å levere god flyt for kundene gjennom digitale tjenester.
- Per-Arne og jeg har jobbet tett sammen i noen år nå og jeg ser frem til å videreutvikle det solide selskapet han har bygd opp sammen med alle våre fantastiske ansatte. Jeg tar med meg mange år med ledererfaring og bransjekunnskap, og gleder meg til å ta fatt på en utrolig spennende jobb, sier Robert Bengtsson-Fosen, administrerende direktør i Zeekit. Selskapet er inne i en viktig vekstfase. Det digitale skiftet har skutt fart gjennom pandemien, og markedet for de spesialiserte digitale tjenestene som selskapet leverer er godt. I Norge har Zeekit bygd opp en sterk organisasjon og et merkenavn innen hovedsegmentene, nå har selskapet ambisjoner om å akselerere veksten i Sverige.
- Vi har hatt en god vekst i Norge over lengre tid og organisasjonen fungerer veldig godt, nå skal vi trappe opp satsningen i Sverige. Samtidig skal vi fortsette å bygge et enda sterkere merkenavn. Jeg skal bruke all min tid på arbeid med konsernstrategi, markedsarbeid og Sverige satsningen, sier CXO Per-Arne Ellefsen.

Robert Bengtsson-Fosen (1978)
CV
- Driftsdirektør Zeekit
- Daglig leder og senior konsulent i RoF Consulting
- Senior prosjektleder SAS Technical Operations
- Leder Forretningsutvikling SAS Operations