NO | SE
KONTAKT OSS
fredag 23.02.2018
\ \ \ \ \

LOGG INN
GLEMT PASSORD
Generelt
Mobilezeek assistansealarm er en tjeneste for folk som har en utrygg arbeidssituasjon og har behov for å kunne varsle sine omgivelser raskt. Ved et enkelt tastetrykk varsler du kollegaer, vaktselskap, eller begge om at du har behov for assistanse. Mobilezeek assistansealarmer kan være din mobiltelefon eller en GPS enhet som bæres i belte eller snor.
  • - Web basert løsning
  • - Alarmknapp, fall-alarm og rutinevarsling
  • - Automatisk to-veis tale
BE OM TILBUD!
Gasellebedrift 2011, 2012 og 2013
Zeekit ble også Gasellebedrift i 2013 som i 2011 og 2012. Dette er vi stolte av og en stor takk til kunder, leverandører og ansatte som har bidratt til dette.
Collector til alle!
Vi har brukt flere årsverk på å utvikle Collector, en egen App. for smarttelefoner og nettbrett. Det er en fleksibel og dynamisk løsning som kan settes opp raskt og brukes av ulike kunder, i ulike bransjer med ulike behov. Collector kan bl.a. brukes til ulike registreringsbehov med posisjon, bilde(r),NFC og har egen ordremodul.
Montering av fagfolk
Som følge av den sterke veksten, har vi utvidet med et eget verksted i Oslo. Her har vi en kapasitet på 20-30 biler daglig. Våre kunder ønsker at montering utføres av profesjonelle folk, slik at man ikke får problemer med garanti eller forsikringselskap.
GPS er GPS - systemet viktigst!
Noen mener det. Systemet "rundt" ER viktig, men modulen er også en datamaskin og en GSM enhet. Hva med manglende dekning?, modulen har "hengt seg"? Hvilke resultat sitter man med da i systemet "rundt"? Våre GPS brukes av nødetater i store deler av EU og i Norge, fordi det er kvalitet!
Veivedlikehold
Kravet til riktig dokumentasjon og kvalitet settes det større fokus på fra Statens vegvesen sin side. Tilbakemeldinger fra SVV viser at Zeekit leverer meget gode data. Kvalitet på data inn, kvalitet på data ut!
Redusert KILE i energibransjen
Stabil strømleveranse er viktig for alle. Flere av de store energiselskapene og deres underentreprenører benytter Fleetzeek for å kunne utbedre feil raskest mulig, med riktig kompetanse og utstyr.
Zeekit AS - Postadr.: Postboks 501, 1411 KOLBOTN - Besøksadr.: IBM Building, Rosenholm Campus, Rosenholmveien 25, 1414 TROLLÅSEN - TLF: 66804840 - FAX: 66804843 - Kontaktskjema
Produkt:
Brukernavn:
Passord:
Produkt:
Autozeek
Enten telefon eller email
Epost:
Mobil tlf.: